avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tableta vanduta de amanet fara sa expire contractul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tableta vanduta de amanet fara sa expire contractul

Buna seara , daca nu am ales bine categoria imi cer scuze. Ca oricine am avut o problema financiara si am lasat o tableta samsung tab 4 la amanet , nu e cine stie ce dar datele si cartela de abonament valoareaza mai mult decat tableta in sine. In fine am avut doar tableta o luna la amanetul respectiv dupa care am mai lasat doua telefoane pe rand... pe 18.06 am fost sa prelungesc toate contractele pentru a avea aceiasi data. Zis si facut plec linistita cu toate cele 3 bonuri ... Astazi sau ieri. 01.07 am fost sa scot telefoanele si sa prelungesc tableta ...Surpriza telefoanele le.am putut scoate dar tableta nu o mai au . Explicatia pe moment : a expirat contractul de mult si s.a vandut. Eu detin bonurile care dovedesc , ca a fost achitat comisionul pe data de 18 deci contractul nu expirase . Ce pot face in situatia asta ? Multumesc.#-o
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:54, 2 Iulie 2016
Daca la nivelul unitatii nu ati putut solutiona amiabil,sesizati oficial politia teritorial responsabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia/parchetul iti incarca gratuit telefonul daca ramai fara sms/minute atunci cand te asculta !? bbb789 bbb789 Am folosit un anumit telefon si o cartela sa vorbesc cu mai multe persoane dubioase.Este chiar posibil sa am un dosar in care sa fiu banuit de ceva. M-am luat ... (vezi toată discuția)
Factura la telefon? Felix-Alex Felix-Alex Buna, Am si eu o intrebare cu privire la neplata unei facturi de la compania de telefonie Orange. De fapt e mai mult o restanta cu penalizari care a fost ... (vezi toată discuția)
Ma hartuiesc cei de la firma de recuperare ccoco ccoco buna ziua, va rog sa ma ajutati! am o problema cu cei de la firma de recuperari creante . verisoara mea a plecat din tara acum 10 ani. cand era in tara a ... (vezi toată discuția)