djpadrecito88 a scris:
Ma ingrijoreaza foarte mult accentul pe care il pun ei pe semnarea acestei procuri pt a scoate copilul din tara .
Costurile notariale de aici sunt mari, acesta fiind motivul de refuz pe care eu li l-am prezentat. Dubios mi s-a parut faptul ca mi s-a oferit suma de bani mentionata de mine, numai sa semnez, ci si faptul ca ei deja au cumparat biletul pt a pleca, cu copilul, in Grecia.
Presupun că "suma de bani menţionată" de dvs. este cea necesară acoperirii costurilor notariale, altminteri ... această menţiune a dvs. (= a aduce vorba în treacăt despre ...) pusă în legătură cu vacanţa copilului nu sună bine
Care a fost motivul de refuz pe care l-aţi ...
prezentat?
Cheltuielile notariale mari.
Acum, lămuriti-mă ce vi se pare dubios.
Vi se pare dubios că
"ei" ...cred în ceea ce spuneţi?
am lasat copilul in grija tatalui meu si a mamei mele vitrege.
Vi se pare dubios că ei (inclusiv tatăl dvs. /bunicul fetiţei dvs.) au crezut în ceea ce aţi spus, astfel încât au cumpărat DEJA biletul de avion şi v-au oferit şi suma de bani necesară accoperirii cheltuielilor notariale pentru actul de care depinde VACANŢA copilului dvs. în Grecia?
Vă îngrijorează ...accentul pe care îl pun ei pe vacanţa copilului dvs.?
Oricare ar fi nefericirile dvs. trecute sau prezente, băgaţi de seamă pe cine vă răzbunaţi de fapt.
Eu nu zic că ei n-or fi maeştri in "inoculate idei" (ca să vă citez). Dar le-aţi oferit ocazia. S-au folosit de motiv ... prezentat. Iar acum, explicati-i dvs. fiicei dvs. de ce nu pleacă în vacanţă, deşi are bilet ...
Recunoaşterea care nu corespunde adevărului poate fi contestată. Dar asta depinde de momentul în care vă hotarâţi dvs. să acţionaţi. Nu are legătură cu ...bronzul de pe plaja niciunei tări.