avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Intrebare despre marca inregistrata
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Intrebare despre marca inregistrata

Buna ziua, am o intrebare referitoare la marca inregistrata.

Daca o firma are inregistrata la OSIM o marca - exemplu: "MATURA CASEI MELE" iar eu am un domeniu web www.maturacasei.ro - credeti ca o sa am vreo problema pentru ca ar semana numele domeniului cu marca inregistrata de o firma? Multumesc pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 14:15, 2 Iulie 2016

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare marca sau copyright dariusmihai dariusmihai Buna ziua. Numele meu este Darius Mihai si am cateva nelamuriri referitoare la inregistrarea unui program software. Am postat la adresa ... (vezi toată discuția)
Folosire marca bogdan0993 bogdan0993 Buna seara tuturor, Doresc informatii privind inregistrarea de domeni, am o firma inregistrata in Romania, ne ocupam cu dezvoltarea site-urilor web, de ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala. folosirea marcii inregistrate pe un sait. dorusurf dorusurf Buna ziua Am si eu o intrebare. Sunt detinatorul unui marci inregistrate la OSIM cu clasele 35,36,38,42. Problema este urmatoarea: De ceva vreme am luat la ... (vezi toată discuția)