avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbru mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbru mediu

Buna ziua. Poate cineva sa I-mi spuna daca as putea inmatricula o masina fara sa achit taxa auto? ( prin deschidere process ,,,,,,,,,,,sau ? )
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 08:56, 4 Iulie 2016
Am vazut un caz in care s-a admis actiunea in instanta prin care persoana a fost scutita de plata taxei. Acum depinde de instanta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto jacquelline jacquelline Buna ziua! Am urmatoarea problema: vreau sa dau in judecata institutia prefectului si DGFP pentru a putea inmatricula o masina fara plata taxei auto. Daca, ... (vezi toată discuția)
Taxa auto raul77 raul77 bubna ziua pentru a inscrie o masina in romania fara a plati taxa auto?? merge asa ceva ca am auzit ca unii au reusit iar altii nu si daca da cu cine pot ... (vezi toată discuția)
Taxa auto jacquelline jacquelline 1 Decizia de calcul a taxei auto este valabila numai o anumita perioada sau este definitiva si pe baza ei pot oricand sa-mi inmatriculez masina? 2. Daca am ... (vezi toată discuția)