avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto

Buna ziua.
O cunostinta a fost implicata intr.un accident auto, soldat cu victime. La prima vedere se pare ca e vina acestei persoane, deoarece a intrat pe contrasens, ea fiind la volan. Accidentul a fost frontal, rezultand rani destul de grave, mai ales ca in cealalta masina erau persoane in plus, acestea fiind in starea cea mai grava. O parte dintre cei accidentati au fost externati, o parte inca nu. Care sunt demersurile in aceasta situatie? Urmeaza audieri la politie, banuiesc ca are nevoie de un avocat inainte de a da declaratii?! Mentionez ca nu incearca sa se disculpe in vreun fel, nu stie cum sa procedeze.
Cel mai recent răspuns: Marian Bucur , Avocat 13:28, 3 Iulie 2016
De preferat e să își angajeze un apărător! Da, urmează si audieri!

"Mentionez ca nu incearca sa se disculpe in vreun fel, nu stie cum sa procedeze.:" cred ca ar trebui să vorbiți cu un avocat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu 3 morti Bechir Daniel Bechir Daniel Buna ziua In data de 31.12.2009 a avut loc un accident rutier in care au fost implicate 4 masini. Accidentul s-a soldatul cu moartea unei intregi ... (vezi toată discuția)
Buna seara! in februariea am fost implicat intr un accident rutier. ... Georgeplss Georgeplss Buna seara! In februariea am fost implicat intr un accident rutier. In masina eram eu si cu inca un cuplu si eram toti bauti, eu fiind cel mai beat. Cand a ... (vezi toată discuția)
Am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu 2 victime ... myaydastore2 myaydastore2 Am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu 2 victime ranite si duse la spital, 3 masini in total. Cele 2 victime au stat la spital o saptamana, maxim ... (vezi toată discuția)