avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier cu 3 morti
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier cu 3 morti

Buna ziua
In data de 31.12.2009 a avut loc un accident rutier in care au fost implicate 4 masini.
Accidentul s-a soldatul cu moartea unei intregi familii:tatal, mama si copilul(avea 25 de ani). Doua masini ce mergeau in sensuri opuse sau acrosat la mijlocul soselei, rezultand avarii ce au dus la pierderea controlului celor doua masini. Una din ele a intrat pe contrasens izbind frontal masina victimelor. Din primele cercetari s-a constatat ca vinovat de accident e soferul masinii care a intrat frontal in masina victimelor.
Din cate am citit eu pe forum in astfel de cazuri oamenii scapa cam usor, 2-3 sute de mii euro si o pedeapsa cu suspendare. Nu vrem sa se intample acest lucru, a ingropat prin neglijenta ei o familie intreaga.
Mentionez ca rudele ramase ce ar putea sa ceara daune sunt: tatal si 2 surori din partea femeii, o sora si 2 nepoti de la un frate(mort) din partea barbatului. Copilul nu apucase sa-si intemeieze o familie.
Doresc un sfat in urma caruia sa putem actiona pentru pedepsirea cat mai aspra a vinovatului.
Cel mai recent răspuns: Bechir Daniel , utilizator 21:05, 5 Ianuarie 2010
Este adevărat că, este o tragedie...dar este bine să se solicite o expertiză pentru a se stabili vinovăţia, gradul de vinovăţie....iar banii nu pot înlocui durerea familiei...doriţi banii sau pedeapsa să fie aspră..?!Îmi pare rău
Banii in mare parte vin de la asigurari banuiesc(in functie si de tipul de asigurari de care dispune...masina pe care o conducea nu era chiar ieftina). Nu ne incanta cu nimic daca vom primi niste bani acoperiti de o asigurare...si ea cu suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare proces verbal iliedana iliedana Buna Ziua . Fratele meu a avut un accident cu masina firmei , la acrosat un tir si la trimis pe contrasens izbinduse de un cap de pod , tirul nu a oprit si a ... (vezi toată discuția)
Accident fara victime bogar bogar In august am avut un accident de circulatie, cu masina personala. Sotul, ocolind un Tir care a trecut pe contrasens, (ulterior a parasit locul accidentului) a ... (vezi toată discuția)
Mi se face cazier daca sunt gasit vinovat de vatamare corporala din culpa rayn0 rayn0 Buna seara, in iulie 2006 am avut un accident de masina cand ma intorceam de la mare impreuna cu 2 prieteni,o fata si un baiat,aproape de localitatea unde ... (vezi toată discuția)