avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediere dupa CCC cf noii legi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediere dupa CCC cf noii legi

Buna ziua

din tot ce am citit cf noii legi daca ma intorc la serviciu cu 60 de zile inainte sa implineasca copilul 2 ani am dreptul la stimulentul de insertie pana acesta implineste 3 ani.
Intrebarea mea este daca pe aceasta perioada se mai pastreaza clauza din vechea lege prin care beneficiarii stimulentului nu pot fi dati afara si nici pana la 6 luni dupa aceea

Multumesc
Anca
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:47, 4 Iulie 2016
Intrucat legea nu reglementeaza explicit o astfel de situatie, va sugerez sa va adresati ANPIS-ului pentru un raspuns cat mai exact, email : anpis@prestatiisociale.ro
Cand va angajati la noul loc de munca trebuie sa-l instiintati in scris pe angajator ca beneficiati de plata stimulentului de insertie in baza OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedierea in perioada stimulentului de insertie dupa legea intrata in 1.07.2017 Violeta89 Violeta89 Buna ziua, In 30 decembrie anul acesta ma reintorc la locul de munca in stimulent de insertie pana implineste copilul 3 ani,ma reintorc cu 60 de zile mai ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la serviciu dupa concediu crestere copil ElaBocai ElaBocai Buna ziua! Daca ma intorc la serviciu cu minim 60 de zile inainte de inplinirea a 2 ani a copilului, se va acorda stimulent de insertie pana la implinirea ... (vezi toată discuția)
Reîntoarcerea din cic Raluca89eric Raluca89eric Buna ziua! Societatea la care am lucrat până am intrat în CIC,a fost preluată de o alta,iar sediul celei vechi va fi închis după două luni de când mă ... (vezi toată discuția)