avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Deducere salariati
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Deducere salariati

Buna ziua.....Am un SRL cu datorii la finante . Daca angajez pe cineva care, are 3 persoane in intretinere si plata contributiilor catre stat este mai mica decat deducerea , din diferenta mi se scade datoriile catre finante sau ce fac cu diferenta de bani ?
Cel mai recent răspuns: cherub , utilizator 11:31, 4 Iulie 2016
Persoanele care sunt in intretinerea unui salariat diminueaza valoarea impozitului pe salarii, nu valoarea contributiilor aferente salariului- asigurari sociale de stat, asigurari sociale de sanatate,somaj.
Multumesc...in cazul in care deducerea e mai mare decat impozitul pe salarii ce se intampla cu restul banilor . Dau un exemplu : deducere 600 lei ...si impozit 300 lei. Diferenta de 300 lei la cine ramane sau ce se intampla cu ea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducerile salariale Miha.Miha Miha.Miha Am priceput cam ce e cu ele, dar intrebarea mea este: unde se duc acesti bani? Pentru ca am observat ca de fapt, acesti bani se scad din salarul brut, dupa ... (vezi toată discuția)
Deducere de impozit florinplaton florinplaton ce este deducerea de impozit si cum se calculeaza? (vezi toată discuția)
Contributii 2016 pentru contract de mandat asociatie de proprietari emaio emaio Buna ziua. As dori sa stiu ce contributii se platesc in 2016 pentru contractele de mandat pentru o asociatie de proprietari, pentru presedintele asociatiei, ... (vezi toată discuția)