avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Facultatea de drept european si international
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Facultatea de drept european si international

Daca am terminat o Facultate de drept European si international specializarea drept European si international si nu specializarea drept pot profesa ca consilier juridic in domeniul drept.
Nu. Doar absolventii facultatilor de drept cu diploma de licenta in stiinte juridice pot profesa ca si consilier juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce poate fi un absolvent de drept? dorel13 dorel13 Un licentiat al Facultatii de Drept si Administratie Publica in domeniul Drept specializarea Drept poate fi consilier juridic, poate da examen pentru a fi ... (vezi toată discuția)
Pot sa profesez in domeniul juridic? LILI24 LILI24 Am absolvit Universitatea Tehnica (studii de lunga durata) cu diploma de licenta si fiind functionar public de peste 9 ani (in alt domeniu decat cel juridic), ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta relyrely2010 relyrely2010 In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot ... (vezi toată discuția)