avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatia in anulare
Discuție deschisă în Executare silită

contestatia in anulare

Se poate face contestatie in anulare la incheierea privind incuviintarea executarii silite ,daca debitorul nu a primit inca instiinatrea de la executor, dar a luat la cunostiinta despre incuviintarea executarii dupa portalul instantei?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:41, 4 Iulie 2016
Nu inca, trebuie sa astepte documentele de la executor.
Bun atunci poate face contestatie la executare ,dar eu vb de contestatie in anulare ,a fost sfatuit de cineva in acest sens dar .... nu stiu cat este de legal si ce sanse sunt.E drept ca datoria este prescrisa din anul 2010.
Dreptul de a solicita executarea silita se prescrie. Se poate face si contestatie la titlu. Verificati si daca ajuta Decizia Nr. 9 a ICCJ. S-a publciat in M Of pe 27 Mai.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - cerere de incuviintare din 2004 nicu 68 nicu 68 Buna ziua.Este posibil ca o instanta sa admita o cerere de incuviintare executare silita pentru un titlu executor,reprezentat de un contract de credit datand ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita - ce sa fac??? VictorArditti VictorArditti S-a admis incuviintarea silita si maine merg la judecatorie, nu am primit inca nici un act, doar am vazut pe portal, nici nu stiu exact despre ce e ... (vezi toată discuția)
Executare silita buiavasi buiavasi Cum aflu ziua si completul care judeca un dosar de executare silita, este vorba despre dosarele nr.30392/4/2017 si 30393/4/2017 de la jud.sector 4, eu am ... (vezi toată discuția)