avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire CIM per determinata in timpul concediului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire CIM per determinata in timpul concediului medical

buna ziua,
Am un angajat caruia ii expira perioada determinata a CIM-ului pe 14.07. Dorim sa ii prelungim contractul de munca pe perioada nedeterminata, insa din pacate el se afla in spital si deja mi-a trimis medical pana pe 15.07. Cum pot legal sa-i prelungesc contractul incepand cu 14.07, daca acesta este suspendat de drept pe perioada concediului medical pana la data de 15.07?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:38, 4 Iulie 2016
Pe durata suspendarii c.i.m. nuse pot opera modificari ale c.i.m. , cu exceptia incetarii de drept a acestuia.

Solutia ar fi : incetarea vechiului c.i.m. si incheierea unuia nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu creştere copil la cim pe perioadă determinată dogfriend dogfriend Bună ziua. Am un salariat cu CIM pe perioadă determinată. Acest salariat urmează să plece la un moment dat în concediu de creștere copil. Copilul va ... (vezi toată discuția)
Urgent..... prelungire contract pe revisal nou cioc natalia cioc natalia Buna ziua, va rog mult de tot un raspuns cat mai urgent: Maine, 04.10.2011 imi expira un contract la salariatul X, iar legal, azi, 03.10.2011 trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Revenirea la serviciu dupa concediul de 2 ani crestere copil GalBianka GalBianka Buna Ziua In data de 02.02.2014 gemenele mele implinesc varsta de 2 ani, in acest timp mi s-a terminat cotractul de munca la compania respectiva avand ... (vezi toată discuția)