avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Procedura autorizare RTE
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Procedura autorizare RTE

Buna ziua!
Referitor la Procedura de autorizare RTE am o intrebare! sper sa ma puteti ajuta sa aflu un raspuns.
De ce in noua procedura nu este introdusa si specializarea Inginerie economica in constructii din moment ce urmand cursurile facltatii de constructii, sectia Inginerie ecnomica in constructii le confera urmatoarele competente conform Rncis: [ link extern ]
www.anc.edu.ro
anc.edu.ro
[ link extern ]
www.anc.edu.ro
anc.edu.ro
Iar prin intermediul procedurii le sunt ingradite toate aceste drepturi . Va multumesc!
In concluzie facultatea le confera dreptul (confor RNCIS) :urmarirea executiei lucrarilor si indeplinirea exigentelor de calitate in constructii iar dupa anii de experienta necesari noua procedura le stopeaza dreptul sa participe la examenul pentru autrizare RTE!
Va multumec anticipat pentru interes si rapuns!
[ link extern ]
constructii.univ-ovidius.ro
constructii.univ-ovidius.ro
Cel mai recent răspuns: marioe , utilizator 11:04, 16 Martie 2017
Buna ziua!
Ma aflu in aceasi situatie! Suntem mai multi colegi care am finalizat inginerie eonomica in constructii primind competente([ link extern ] !?
Ultima modificare: Joi, 16 Martie 2017
marioe, utilizator
marioe a scris:

Buna ziua!
Ma aflu in aceasi situatie! Suntem mai multi colegi care am finalizat inginerie eonomica in constructii primind competente([ link extern ] !?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de proiectare constructii civile cu diploma de inginer dilpomat inginerie economica in constructii akimrules30 akimrules30 Buna ziua, Marea mea intrebare la care aparent nimeni nu stie un raspuns argumentat cu o anume lege este urmatoarea: Am dreptul sa semnez pe planurile de ... (vezi toată discuția)
Procuror fara inm???? ContSters6135 ContSters6135 am auzit un zvon cum ca s-ar fi dat o ordonanta prin care se vor numi procurori in regim de urgenta doar pe baza unui examen, fara a mai fi nevoie de admitere ... (vezi toată discuția)
Medierea devine obligatorie in 3 luni? Antoanela Geaman Antoanela Geaman Am citit articolul de pe http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_17631/avocatnet.html [quot]Din definitia medierii a fost scos cuvantul ... (vezi toată discuția)