avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare CIM

Buna ziua......am un salariat care este in fara plata pana in 17.07.2016 si vrea sa inceteze contractul ....data corecta a deciziei de incetare este 18.07.2016??
Inca ceva....Revisalul vechi mai poate fi folosit??.....pentru cat timp??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:10, 4 Iulie 2016
Daca data incetarii c.i.m. stipulat in cererea de incetare este 18.07.2016, atunci aceasta zi este data incetarii.

Versiunea 5.0.8 a REVISAL-ului inca se mai poate folosi. Insa este mai bine sa treceti la versiunea 6.0.5.
Ultima modificare: Luni, 4 Iulie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Imi puteti spune daca procedur a de instalare a noii versiuni este aceasta??....
1. descarc de pe site Revisal 6.0.5
2. salvez baza de date din revisalul vechi
3. dezinstalez cel vechi si instalez cel nou...???
Se actualizeaza instant baza de date Revisal, dar e bine sa aveti arhive create.
@ suciugeorgeta

6.0.5. se instaleaza peste versiunea veche a REVISAL-ului .... inainte de a face instalarea, recomandat este sa salvati baza de date.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalarea versiunii 508 invictus_ln invictus_ln la instalarea versiunii 508, am urmat pasii indicati pentru dezinstalarea 506 dar nu am dat o salvare inainte. acup problema este ca nu mai regasesc daza de ... (vezi toată discuția)
Revisal 6.0.6 - ultima versiune a registrului Cornel  Vasile Cornel Vasile Începând cu data de 25 noiembrie 2016, Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor o versiune actualizată a aplicației Revisal pentru transmiterea ... (vezi toată discuția)
Termen actualizare noua versiune revisal mirela1984 mirela1984 Buna ziua! Este stipulat undeva un termen de actualizare a noii versiuni Revisal, respectiv 6.0.4? In cat timp de la aparitia noii versiuni(16.04.2016), ... (vezi toată discuția)