avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... termen actualizare noua versiune Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

termen actualizare noua versiune Revisal

Buna ziua!
Este stipulat undeva un termen de actualizare a noii versiuni Revisal, respectiv 6.0.4? In cat timp de la aparitia noii versiuni(16.04.2016), angajatorii au obligatia de a face actualizarea?
Am de trimis, astazi, o incetare cim si doream sa stiu daca este gresit sa trimit dupa vechea versiune, 5.0.8.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:22, 29 Aprilie 2016
Cele doua versiuni ale REVISAL-ului 5.0.8 si 6.0.5 vor functiona in parelel 2(doua) luni.
Ultima modificare: Vineri, 29 Aprilie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim suciugeorgeta suciugeorgeta Buna ziua......am un salariat care este in fara plata pana in 17.07.2016 si vrea sa inceteze contractul ....data corecta a deciziei de incetare este ... (vezi toată discuția)
Revisal 6.0.6 - ultima versiune a registrului Cornel  Vasile Cornel Vasile Începând cu data de 25 noiembrie 2016, Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor o versiune actualizată a aplicației Revisal pentru transmiterea ... (vezi toată discuția)
Versiunea cor 6 nu poate fi importata teodor15 teodor15 Buna ziua. Incerc sa fac import la o baza de date/angajator in urma schimbarii PCului si sunt intampinat de eroarea: \"Versiunea COR 6 nu poate fi importata. ... (vezi toată discuția)