avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Expertiza in curs de repetare in cazul unui accident ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Expertiza in curs de repetare in cazul unui accident rutier

Buna seara, in urma cu trei ani am avut un accident rutier pe un drum neiluminat care s-a soldat cu un deces. S-a cerut bineinteles o autopsie si o expertiza ca sa se calculeze toate variantele posibile, adica mai exact daca as fi putut evita acest accident. In urma autopsiei s-a constat ca victima era in stare de ebrietate si de aceea era intins pe mijlocul soselei. Iar in urma expertizei s-a stabilit ca nu as fi avut cum sa il evit nici daca aveam 50 km/h (eram in afara localitatii si aveam app 70 km/h). In expertiza de asemenea se mentioneaza la final ca vina apartine in totalitate omului care era intins pe sosea si beat.
Dupa 3 ani, acum asteptam deznodamantul, rezultatul expertizei a iesit in favoarea mea, deci ma gandeam ca aici se va sfarsi cosmarul. Ei bine nu, aici intervine avocatul familiei decedatului care a cerut o a doua expertiza, in conditiile in care prima a avut rezultatele mentionate mai sus. Intrebarea mea este ce pot face pentru a incheia cosmarul odata? De trei ani sunt pus pe drumuri si acum cand credeam ca totul se va incheia se mai cere o a doua expertiza care va dura inca un an. Se poate asa ceva? Adica pot refuza a doua expertiza? Si vreau sa stiu daca trebuie sa semneze ambele parti din nou pt a isi da acordul cu privire la aceasta noua expertiza? .... Sau trebuie sa imi anagajez un avocat pentru acest lucru?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:23, 4 Iulie 2016
Este de preferat sa angajati persoana specializata care sa studieze responsabil documentele din dosar si care sa hotarasca strategia de reprezentare si de aparare a intereselor dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto ZachIonut ZachIonut Buna ziua, in urma cu o luna am avut un accident auto,mergeam pe un drum judetean si intr-o intersectie din dreapta un autoturism cu doua persoane mi-a iesit ... (vezi toată discuția)
Accident rutier omideo20 omideo20 Anul trecut in august am fost implicat intr-un accident rutier.Ma deplasam cu masina in afara localitatii cand la un moment dat am vazut pe partea carosabila 2 ... (vezi toată discuția)
Accident rutier ucidere din culpa fersedibm fersedibm in luna august 2014 luna august am avut un accident rutier, in jurul orei 4 dimineata pe un tronson de drum cu limita de viteza de 70 KM/h, neiluminat, a ... (vezi toată discuția)