avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare timbrul de mediu auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare timbrul de mediu auto

Buna seara ! am platit timbrul de mediu acum o luna si as dori sa aflu daca se poate recupera si care e procedura? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 14:39, 6 Iulie 2016
Se poate prin actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare timbru de mediu platit in 2015 simona-popescu simona-popescu Buna ziua, as dori sa aflu cui ma pot adresa pt deschiderea in instanta a unei actiuni de recuperare a timbrului de mediu platit in 2015. Sunt din Craiova. ... (vezi toată discuția)
Taxa mediu auto carmenun carmenun Doresc sa inregistrez auto la care nu s-a platit taxa de mediu . Va rog sa-mi spuneti daca la data de 23.09.2016 se mai plateste aceasta taxa avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Autoritate lucru judecat Costi2017 Costi2017 Buna seara, Anul trecut,am inaintat o actiune in instanta,pentru Timbrul de mediu. Pe fond,a fost respinsa actiunea. Am facut recurs. Instanta a trimis o ... (vezi toată discuția)