avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie concediu crestere copil

buna seara ,am o intrebare si eu in legatura cu noua lege 66/2016.Fiica mea este studenta in anul 3 si beneficiaza de indemnizatie din luna Februarie.Vreau sa stiu daca mai trebuie ceva acte sau se va mari indemnizatia automat?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:18, 5 Iulie 2016
Cauntumul indemnizatiei se va majora din oficiu - de la 600 lei la 1063 lei - , nu mai trebuie sa se depuna alte documente .
Ultima modificare: Marți, 5 Iulie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pentru mame studente Narumi Narumi Buna ziua. As avea o rugaminte la dumneavoastra. Sunt o mama studenta si am depus dosarul pentru indemnizatia de crestere a copilului, neavand nicun venit. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ContSters403005 ContSters403005 Buna seara! Am primit decizia pentru indemnizatia pt cresterea copilului si a fost data pe 04 iulie 2016. Copilul l-am nascut pe data de 17 iunie 2016. In ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 2016 vlad-iustin vlad-iustin Buna ziua, Daca legea a intrat in vigoare pe 1 iulie, iar sotia a nascut pe 29 martie anul curent, poate fi recalculata indemnizatia pe legea noua? Mentionez ... (vezi toată discuția)