avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Costul succesiunii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Costul succesiunii

Tata avea un frate,care nu era casatorit si nici copii.A decedat .Rudele cele mai apropiate sunt tata si un frate. Cel care a murit avea domiciliul in Sanmartinul Maghiar din judetul Timis,tata sta in Deva iar fratele in Bistrita.Asi vrea sa va intreb daca stie cineva costul informativ al succesiunii in acest caz .Decedatul avea o casa cu gradina 1000mp,terenuri extravilane 2500mp si bani la o banca 70000 ron.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: mariusmeee , utilizator 10:59, 13 Iulie 2016
trebuie sa discutati cu un notar pentru a afla aceste informatii.
si eu sunt intr-o situatie asemanatoare, am nevoie de succesiune si nu stiu ce sa fac.Am citit cum ca s-ar putea face succesiune prin mediator, cica ar iesi mai ieftin dar si prin mediator ... tot la notar as ajunge ... unde m-ar costa destul de mult. Ce alte variante as mai avea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire pista62 pista62 Tata avea un frate care nu era insurat si nu avea nici copii.A decedat si singurele rude apropiate sunt tata si un frate.Fratele a declarat la notar ca e ... (vezi toată discuția)
Bună seara. avem o problema mai complicata. mama mea vrea să ... Maxxrall Maxxrall Bună seara. Avem o problema mai complicata. Mama mea vrea să intabuleze casa părintească, ea fiind singura moștenitoare, neavând frați. Casa este ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa de la bunicul Meuta Georgeta Meuta Georgeta Raspuns pt.d-nul Avocat Gabriel Trifu Bunicul a murit in 1957 . Avem certificat de mostenitor in care sunt trecuti 2 copii. -[u]tatal meu [/u][b][b]care a ... (vezi toată discuția)