as dori sa cer custodia exclusiva a copilului..in prezent am custodie comuna cu tatal copilului (nu suntem casatoriti;copilul are 6 ani) si asta pt ca desi am incercat sa fim o familie, facea scandaluri, imi teroriza psihic copilul cu tipete si certuri, ba mai mult am si plangere la politie, am si certificat de la IML cum ca m a agresat fizic.
intrebarea mea este, ce sanse am sa obtin custodia exclusiva a copilului? pot scoate copilul din oras sau din tara fara aprobarea lui daca voi avea eu custodia exclusiva a copilului?
Trebuie sa dovediti ca nu viziteaza copilul sau ca il supune stresului psihic, fizic.
Daca obtineti custodia exclusiva, puteti sa iesiti din tara, fara a-i mai cere acordul.
Pana atunci, daca doriti sa iesiti si sotul nu va da acordul, se poate cere acest acord instantei intro procedura urgenta (ordonanta presedintiala).
Divort
Alexandra Panta
Buna seara am o problema ași vrea sa divorțat de soțul meu avem o fetita de 2 ani impreuna el are foarte mari probleme cu alcoolul e violent verbal si fizic ... (vezi toată discuția)