avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare prejudiciu !!!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare prejudiciu !!!

Buna ziua ! In 1991 am luat un imprumut de la o cooperativa de credit si dupa ce l-am achitat mai trebuia sa mai astept inca 2 ani pentru a-mi putea retrage fondul depus. Dupa 24 de ani au considerat ca mai am de luat de la ei doar 25.18 lei,ceea ce nu stiu daca este normal,avand in vedere ca ei s-au folosit de fondul depus atatia ani si practic au facut profit. Cum pot recupera acest prejudiciu ?
Cel mai recent răspuns: lemurian69 , utilizator 15:39, 6 Iulie 2016
Ar fi trebuit sa va recuperati eventualul prejudiciu in termenul de prescriptie de 3 ani de cand v-ati retras fondul depus, am inteles ca v-ati retras fondul depus in 1993.Daca v-ati retras fondul depus in 1993 chiar nu vad ce sa mai recuperati in 2016,cel putin asa se intelege din cele scrise de dvs.
Am primit suma de 25.18 de lei pe 11.11.2015...ce se poate face ?
Doresc si eu raspuns la intrebarea precedenta ! Ce e de facut in cazul asta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca magda25 magda25 buna ziua,am si eu o problema;in anul 2011 am facut un imprumut la banca coop unirea din teleorman si am achitat ratele imprumutului in luna ianuarie , cand am ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren talisman17 talisman17 Buna ziua, In perioada comunismului, bunicilor mei le-au fost luati abuziv 2000mp teren, de catre o fabrica aflata langa proprietatea bunicilor. Pe ... (vezi toată discuția)
Recuperare fond social carmen dibu carmen dibu Buna ziua, In urma cu patru ani am facut un imprumut la Cooperativa de Credit Callatis Mangalia pentru care a trebuit sa platesc aproape 1100 lei pentru ... (vezi toată discuția)