avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Buna ziua, am urmatoarea problema, a murit socrul meu, vrem sa facem succesiunea, cand am scos extrasul de carte funciara am gasit 6/7 parte pe numele socrului meu, 17 parte drept proprietate inscris din 1927 o persoana, despre care nimeni din familie nu stie cine este.Putem dovedi, ca din 1960 socrul a locuit acolo, a platit impozitul si a intretinut casa. Ce putem face?
Multumesc anticipat, o zi buna.
Cel mai recent răspuns: torok maria , utilizator 15:04, 7 Iulie 2016
Se poate face un proces pe uzucapiune.
Este insa mult mai complicat decat credeti.
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire automata a unui imobil dupa mai bine de 30 ani de dari la stat ramqby ramqby Buna ziua. Socrul meu are o casa plus teren,pe care proprietari sunt parintii lui,care au decedat.Asa figureaza la primarie,el nu are nici un act,cum erau ... (vezi toată discuția)
Se poate invoca uzucapiunea intre mostenitori? ionuts1989 ionuts1989 Buna ziua, Pe scurt, este vorba de 4 frati ce au momentan printr-un certificat de mostenitor o cota de 1/8 dintr-un imobil (in urma succesiunii dupa tata). ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune gigelas gigelas Buna seara, Un teren cumparat in 1960 pe baza de chitanta de mana (o am in original). A fost cumparat de un bunic,ce a decedat in 1983. Terenul este lipit ... (vezi toată discuția)