Vineri noaptea spre Sambata dimineata in data de 26.06.2016 am fost furat din casa de un smart LG G4 in valoare de 1900 de lei achizitionat in urma cu 2 luni dintrun magazin , am fost la politie si am depus plangere , la plangere am atasat toate documentele telefonului ( fact + copie date identificare mobil adica seria IMEI ) telefonul poate fi identificat dupa seria IMEI domnul politist mia spus ca stie dar este neconstitutional sa procedeze asa, l-am intrebat cum adica este neconstitutional ??? Eu am achizionat telefonul din magazin , este propietatea mea personala , am acte care dovedesc acest lucru , eu cer sa mi se identifice telefonul ca sa poata fi recuperat fiind-ca este bunul meu personal cumparat in rate pe 3 ani de zile , mia spus ca ai pare rau el face dosarul si al trimite la procuror dar ma avertizeaza ca n-o sa se identifice telefonul din cauza ca este neconstitutional , ca telefonul nu a fost implicat in nici un caz major si in cazul asta ei n-au ce face ca este ilegal si ca identificarea telefonului incalca dreptul la intimitate , eu am intrebat la intimitatea cui incalca dreptul ca este bunul meu si ca insusi telefonul fiind furat prezinta obiectul unei infractiuni , cum poate sa fie ilegal sa-mi recupereze bunul furat , au mijloacele necesare , este bunul meu personal cumparat din magazin , exista o plangere ca a fost furat si sa mi se spuna ca n-au ce face si ca nu se poate legal face nimic ??? Doamne traim in tara lui papura voda ??? Hotii au mai multe drepturi ca noi muncitorii astia amarati care lucram pe un salar de 950 de lei , sunt fericit ca am reusit sa-mi cumpar un telefon si politia pe scurt imi spune til pot gasii dar este ilegal , daca banuiesti pe cineva spunene si pana una alta lasa un nr de contact ca o sa facem o cerere la procuratura dar nu-ti fa sperante ca n-o sa se aprobe
Telefon furat
chitoi
am achizitionat un telefon cu abonament de la rcs mi-a fost furat...am anuntat rcs sa opreasca abonamentul am fost la politie sa il declar furat si sa il ... (vezi toată discuția)