avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ccc legea 66/2016
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ccc legea 66/2016

Buna ziua,
Cum procedez in cazul unei angajate care in acest moment este in concediu crestere copil 1 an pana in august si a depus o cerere la angajator pentru modificarea concediului pana la 2 ani august 2015- septembrie 2017.
Trebuie sa emit o noua decizie de suspendare cf Legii 66/2016 pentru perioada august 2016-sept 2017? In revisal fac modificarea suspendarii?
Multumesc.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:19, 6 Iulie 2016
Aveti doua variante :
1. se emite o decizie de prelungire a suspendarii c.i.m.

2. se emite o decizie de incetare a suspendarii si apoi una noua de suspendare a c.i.m.

In REVISAL , modificati numai data de sfarsit a suspendarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil - noua lege OanaP12 OanaP12 Buna ziua am nascut anul trecut in august, am optat pentru concediu de crestere copil de 1 an si m-am intors la birou in februarie. Concediu de crestere ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu crestere copil petronel11 petronel11 Buna ziua, Avem o colega care are CIM incheiat pe perioada determinata. Ea este in concediu pentru crestere copil din mai (a optat pentru 1 an). CIM expira ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim neinregistrata in revisal patriciaadina patriciaadina am 2 angajati care se afla in concediu pentru ingrijirea copilului , unul din iulie 2011 , iar altul din sept. 2009 (s-a prelungit CIC pentru cel de-al doilea ... (vezi toată discuția)