avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxe si impozite pe un teren necunoscut
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxe si impozite pe un teren necunoscut

Buna ziua.Am o mare problema, ieri a venit pe numele tatalui meu in varsta de 77 ani o instiintare din partea directiei de taxe si impozite locale sector 1 Bucuresti prin care este obligat sa plateasca un impozit de 3489 lei pentru un teren din sectorul 1 despre care noi nu stim absolut nimic, mai mult, exista un individ care are un contract de vanzare-cumparare in original, pe acel teren, insa nu a fost niciodata proprietate personala a tatalui meu.Mi s-a cerut sa duc acte doveditoare cum ca nu am detinut acel teren, insa nu stiu de unde sa scot eu acte pe ceva ce nu avem,singurele acte pe care le detinem sunt titlurile de proprietate din mostenirile lasate de bunici si contractul casei .Pe langa aceste teren, mai apare si cu o masina, pe care nu a avut-o niciodata, nu a detinut nici permis de conducere vreodata.Va rog mult sa ma ajutati, nu stiu unde sa ma adresez pentru rezolvarea problemei.Cum poate cineva sa aibe un contract de vanzare-cumparare pe numele tatalui meu pe un teren pe care dansul nu l-a avut niciodata in proprietate si cum pot dovedi acest lucru.Va rugam mult sa ne raspundeti.
Cel mai recent răspuns: ellaene , utilizator 18:43, 18 August 2009
Sfatul meu este sa mergeti la directia de impozite si taxe locale si sa le solicitati (avand la dvs actul de identitate si certificatul de mostenitor ) sa va prezinte dosarul in baza caruia s-a facut trecerea pe rol a tatalui dvs cu acel teren. Astfel veti putea vedea in baza carui document tatal dvs apare ca si proprietar!B-)
va multumesc pentru proptitudine, voi merge maine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am cumparat o masina acum 2 saptamani si care zile ... lex96 lex96 Bună ziua! Am cumparat o masina acum 2 saptamani si care zile trecute sa sticat motorul si nu doresc să o repar am contract de vanzare cumpare cu vechiul ... (vezi toată discuția)
Declarare autoturism cu contract comodat la taxe si impozite IonutR IonutR Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti, sectorul 3. Folosesc un autoturism cu nr de TR (Teleorman), declarat la Taxe si Impozite Teleorman (pentru care se ... (vezi toată discuția)
Impozit auto puni puni Buna ziua, as dori sa-mi spuneti ce este de facut in urmatoarea situatie: fratele meu a inregistrat la primarie o masina saab in anul 2011 pe numele tatalui ... (vezi toată discuția)