avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... darea in plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

darea in plata

buna ziua am o intrbare an 2008 am luat un crdedit pt o locuinta ,ipotecar fiind casatorit am divortat .an 2010 am ajuns deacord cu banca pt un an de reducere a ratei lunare an care fosta sotie a devenit garant pt inprumutul luat dupa ce am divortat am mai reusit sa platesc un an dupa care nu am mai reusit ,partaju nu a fost facutacum cu legea dari an plata pot sa dau eu singur locuinta fara acordu fostei sotii ,eu am fost care la inceput a luat creditu an totalitate va multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:55, 6 Iulie 2016
In masura in care si sotia a semnat contractul de ipoteca nu puteti da in plata fara acordul fostei sotii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Darea in plata virgil1b virgil1b buna ziua daca ma puteti ajuta 2008 am obtinut un credit pt cumpararea unei locuinte iar sotia e garant antre timp am divortat si am platit ratele pana an 2014 ... (vezi toată discuția)
Se poate muta ipoteca? tumi tumi buna ziua as dori sa stiu daca se poate muta ipoteca de pe un apartament cumparat prin banca pe un alt apartament cu care vreau sa fac schimb?as mai vrea sa ... (vezi toată discuția)
Garant ipotecar - ce inseamna de fapt? in ce conditii se anuleaza acest "statut"? Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua. Am inteles de la unul dintre consilierii de credite ca in contractul de credit, sotul/sotia celui/celei care contracteaza un credit, ... (vezi toată discuția)