avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... darea in plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

darea in plata

buna ziua daca ma puteti ajuta 2008 am obtinut un credit pt cumpararea unei locuinte iar sotia e garant antre timp am divortat si am platit ratele pana an 2014 nu am mai reusit sa platesc avand si documentele necesare ca nu am putut lucrand la negru am platit ratele dar am ramas fara munca cand am cerut sa fiu pus in regula am facut dei punct de vedere legat tot pt ami recupera salarile si nici acum nu am reusit dupa ai la fel cu o alta firma an 2016 cu legea dari an plata am vorbit cu un avocat si a facut demersurile banca a fost de acord dar fosta sotie nu a vrut sa semneze si aicea am toate mesajele timise de ea ca nu vrea avocatul mia zis ca e unica posibilitate daca ea nu vrea nu se poate ,partaju nu a fost facut neavand ce anparti an afara de locuinta respectiva acum ca banca a pus sechestru pe locunta nu este un bun al nostru e al banci noi avem doar datorie catre banca nu pot folosi legea dari an plata pt a temina cu datoria sa intru in normalitate daca da ma puteti ajuta cu informati sau cu un avocat va multumesc

Alte discuții în legătură

Darea in plata virgil1b virgil1b buna ziua am o intrbare an 2008 am luat un crdedit pt o locuinta ,ipotecar fiind casatorit am divortat .an 2010 am ajuns deacord cu banca pt un an de reducere ... (vezi toată discuția)
Dare in plata virgil1b virgil1b buna ziua .am luat un credit pt o locuinta dupa 5 ani nu am mai reusit sa platesc ,in imobilu nu mai sta nimeni de 3 ani si sa acumulat datori la asociatie la ... (vezi toată discuția)
Litigii locuinta dogaru marius dogaru marius Domnule avocat.As dori sa stiu daca un partaj voluntar antre soti scris de mana si ne legalizatie ie valabil (ia aluat o parte din bunurile din locuinta ... (vezi toată discuția)