avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... litigii locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

litigii locuinta

Domnule avocat.As dori sa stiu daca un partaj voluntar antre soti scris de mana si ne legalizatie ie valabil (ia aluat o parte din bunurile din locuinta cumparate de parinti iei iar lui ia anmanat o parte din acte dar an copii cu conditia de a plati impozitu si datoriile catre locuinta si cand are banii se vor finaliza actele de cedare drept al doanme sotiaia catre sot).hartia nu a fost legalizata si daca ar fii trebuia ca notaru sa cheme pe doamna ca sa confirme cele scrise si martorii. Sotu a murit sucesiunea nu sa facut nici ladata divortului nu sa facut partaju traieste mama motului sifrati 2 cine are drept la mostenire cota parte :fosta sotie (ia a cumparat casa cu terenu aferent 8 ari 20 din bani iei an urma vanzarii unui autoturism castigat la loterie.)
Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2018
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: dogaru marius , utilizator 10:01, 25 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mosteniri flori_minicards flori_minicards buna ziua in anul 1997 socrul meu a facut act de vanzare cumparare sotului meu pe o parte din casa de la tara unde locuia si fratilor sotului unuia ia platit ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals viorel2011 viorel2011 in anul 1994 mamea mea cumpara un teren ,in momentu vanzarii se face i chitanta de mana ,intabularea acestui teren se face in anul ... (vezi toată discuția)
Doresc informatii si ajutor cocacarmen12 cocacarmen12 va rog cine ar putea sa imi raspunda la problema mea sunt mama a 2 copii casatorita de 12 ai fara un suport de nicaieri lucreaza numai sotul deoarece nu am cu ... (vezi toată discuția)