avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... recuperare fond de rulment
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

recuperare fond de rulment

Am stat cu chirie 12 ani intr un bloc.de curand m am mutat.pe data de 14 .eram 2persoane. Trebuie sa mai platesc intretinerea pe luna repectiva? M a pus cu o persoana la cheltuieli.daca nu vedeam lista nu m a revoltam. Am de platitfind de rulment .pt ce daca nu mai stau acolo? Asa ca mi am adus aminte calunar eu pl fond. Banii aceia ii pot recupera fiind chiriasa? X-(
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:26, 6 Iulie 2016
Va pu cu opers pt juma deluna. Nu tre sa mai pl findrulment, Da pute ti cere retur fo nd rulmen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias la bloc , ce trebuie sa platesc. justlower justlower Buna seara, am inchiriat o garsoniera acum o luna in bucuresti.Am facut contract cu proprietarul dar nu legal. Toate bune si frumoase pana cand a venit ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni in cazul deterioriarii apartamentului inchiriat andreeaf2002 andreeaf2002 Buna! O intrebare pentru cunoscatori: daca nu am contract inregistrat la ANAF cu proprietara in apartamentul careia stau in chirie poate sa imi faca ceva daca ... (vezi toată discuția)
Ce cheltuieli tb sa plateasca chiriasul? Dragos1109 Dragos1109 Buna ziua, Exista o situatie. Asta vara am inchiriat un apartament la jumatatea lunii iulie. Dupa ce ne-am mutat am constatat ca geamurile nu erau izolate ... (vezi toată discuția)