avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... constructii locuinte
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

constructii locuinte

Cineva, care a facut un credit la o banca, cu ipoteca pe teren,mai poate construi case pe acea suprafata de teren,pe care ulterior sa le poata vinde?
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 14:15, 6 Iulie 2016
Daca prin contractul cu banca nu s-a interzis in mod clar construirea, se poate construi. Trebuie sa stiti ca ipoteca de pe teren se va extinde automat si asupra constructiilor ce se vor edifica. Asadar, acestea se vor putea vinde ulterior numai cu acordul bancii sau cu ridicarea prealabila a ipotecii. Poate ar trebui sa purtati o discutie si cu banca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi construire pe un teren ipotecat cu interdictie de construire ktalin2002 ktalin2002 Buna ziua, Intentionez sa semnez un contract de credit de nevoi personale cu ipoteca pentru construirea unei case iar din contractul si lamuririle bancii ... (vezi toată discuția)
Prima casa - constructie locuinta (avem in proprietate un teren ipotecat) cristina_nita_ro cristina_nita_ro noi suntem in situatia urmatoare: avem un teren in proprietate (eu si sotul) pe care este pusa ipoteca rang I la o canca pentru un credit de nevoi personale cu ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament in constructie pe teren ipotecat de constructor A_ANA_A A_ANA_A Buna ziua, Am si eu cateva intrebari legate de cumpararea unui apartament, in complex de blocuri noi etc., pentru care am semnat ieri contract de ... (vezi toată discuția)