avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Darea in plata
Discuție deschisă în Executare silită

Darea in plata

Buna ziua.Am avut un credit ipotecar si am ajuns sa fiu executat.In august este deja a 10 licitatie la apartament.(procedura dureaza de 4 ani,acum creditorul find o firma de recuperare-RABON nu Volksbank banca de la care am luat creditul in CHF).Daca se vinde apartamentul la licitatie mai pot beneficia de darea in plata?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:07, 6 Iulie 2016
Da, puteti beneficia de aceasta procedura si dupa vanzarea imobilului.
Da , se aplica si dvs. conf.art.8(5) din Legea privind darea in plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme credit chf kusnyiralexandru kusnyiralexandru Buna ziua am avut un credit in CHF la Volksbank spun am avut deoarece am aflat ca banca a cesionat creditul firmei Rabon.Iata si povestea mea : in februarie ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru credit neachitat balantamr balantamr Am facut un credit la Volksbank unde am girat cu apartamentul. Au aparut probleme, rate neachitate, etc, credit declarat scadent si dat spre executare silita. ... (vezi toată discuția)
Firme de recuperare murariu dorina murariu dorina Buna ziua.Acum 5 ani de zile am luat un imprumut de la banca pt nevoi personale in franci elvetieni.Imprumutul a fost girat cu trei proprietati personale.Am ... (vezi toată discuția)