avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amenda castigata in instanta
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amenda castigata in instanta

am primit o serie de doua amenzi pe care le-am contestat in instanta. Hotararea judecatoreasca a fost aceea de a fi exonerat de ele. Cu toate acestea, astazi mi=a venit o scrisoare de la Directia taxe si impozite cum ca trebuie sa platesc amenzile respective. Ce trebuie sa fac pentru a nu le plati, eu am hotararile judecatoresti acasa. Ma mira pentru ca si Jandarmeria a prmit hotararile judecatoresti. Ce ar fi de facut?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iulie 2016
AnonimXYZ, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:10, 6 Iulie 2016
Prezentati la autoritatea fiscala teritoriala orginalul hotararii judecatoresti si lasati copie pentru inregistrarea in evidente si depunerea la dosarul de debite in urmarire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie plata amenda ratb contestata AlexandruV AlexandruV Revin cu o problema. Am primit o amenda RATB in noiembrie, ce a fost contestata. Mi-au dat termen la pastele cailor - 12 iunie (cand am primis notificarea), ... (vezi toată discuția)
Radierea unei masini vandute si anularea proceselor verbale de contraventie traianradocea traianradocea buna ziua.am vandut o masina acum aproximativ 2 ani.acum ma confrunt cu o probleme majora:la impozite mi-au aparut o serie de amenzi cu nr masinii pe care am ... (vezi toată discuția)
Am luat amenda rat si mi-a venit scrisoare de la anaf (minor) BogdanXKR BogdanXKR Buna ziua,am luat acum cateva zile o amenda la rat pe baza ca nu aveam bilet(nici casa nu gaseam si nici soferu nu avea,ma rog)si am zis ca e ok ca imi vine ... (vezi toată discuția)