avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Amenda castigata in instanta
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Amenda castigata in instanta

am primit o serie de doua amenzi pe care le-am contestat in instanta. Hotararea judecatoreasca a fost aceea de a fi exonerat de ele. Cu toate acestea, astazi mi=a venit o scrisoare de la Directia taxe si impozite cum ca trebuie sa platesc amenzile respective. Ce trebuie sa fac pentru a nu le plati, eu am hotararile judecatoresti acasa. Ma mira pentru ca si Jandarmeria a prmit hotararile judecatoresti. Ce ar fi de facut?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iulie 2016
AnonimXYZ, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:10, 6 Iulie 2016
Prezentati la autoritatea fiscala teritoriala orginalul hotararii judecatoresti si lasati copie pentru inregistrarea in evidente si depunerea la dosarul de debite in urmarire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie plata amenda ratb contestata AlexandruV AlexandruV Revin cu o problema. Am primit o amenda RATB in noiembrie, ce a fost contestata. Mi-au dat termen la pastele cailor - 12 iunie (cand am primis notificarea), ... (vezi toată discuția)
Radierea unei masini vandute si anularea proceselor verbale de contraventie traianradocea traianradocea buna ziua.am vandut o masina acum aproximativ 2 ani.acum ma confrunt cu o probleme majora:la impozite mi-au aparut o serie de amenzi cu nr masinii pe care am ... (vezi toată discuția)
Am luat amenda rat si mi-a venit scrisoare de la anaf (minor) BogdanXKR BogdanXKR Buna ziua,am luat acum cateva zile o amenda la rat pe baza ca nu aveam bilet(nici casa nu gaseam si nici soferu nu avea,ma rog)si am zis ca e ok ca imi vine ... (vezi toată discuția)