avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Refuz CASSV eliberare adeverinta asigurat.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Refuz CASSV eliberare adeverinta asigurat.

Buna ziua. Sunt detinatorul unei Intreprinderi Individuale (I.I.) de la date de 4 ianuarie 2016. Astazi am fost cu chitanta platii contributiei de asigurari de sanatate pe ultimele 6 luni, si cu deciziia de impunere in care era specificata suma care trebuie achitata, la ghiseul CASSV. M-am lovit de refuzul angajatei de la ghiseu de a mi se elibera adeverinta de asigurat pe motivul ca ar trebui sa platesc contributia la sanatate retroactiv pe ultimii 2 ani si 7 luni perioada in care nu am fost asigurat si nu am beneficiat de servicii medicale asigurate. Anetrior in 2013 am platit asigurare de sanatate cateva luni optional neavand nici un venit. Va rog sa-mi explicati temeiul legal in care am primit acest refuz daca exista vreunul si cum pot solutiona acesta problema pe care eu o consider un abuz. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:49, 6 Iulie 2016
Si eu cred ca este un abuz. Faceti cererea in scris. Poate e vorba doar de un functionar putin pregatit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac ,va rog din suflet sfatuitima giovana giovana in anul 2004 mi-am deschis o autorizatie de pers. fizica autorizata, ca taximetrist. in anul 2006 am mers la directia muncii sa-mi platesc retroactiv din urma ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala suspendata abuziv Marius Nou Marius Nou Problema pe care vreau sa o semnalez este legata de asigurarea de sanatate care mi-a fost supendata de catre CASMB. Sunt incadrat ca persoana fizica fara ... (vezi toată discuția)
Insarcinata fara asigurare RamonaBrodo RamonaBrodo Buna ziua, Sunt insarcinata in 14 saptamani. Am citit pe forum ca orice femeie insarcinata sau lauza beneficiaza de asigurare de sanatate fara a plati ... (vezi toată discuția)