avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... LEGISLATIA PARCARE RESEDINTA
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

LEGISLATIA PARCARE RESEDINTA

Buna ziua,
ma poate ajuta cineva cu indicarea legislatiei care reglementeaza atribuirea parcarilor de resedinta precum si drepturile si obligatiile celui care o dobandeste ?
multumesc frumos,
mariamarinescu2011@gmail.com
primaria de sector are metodologia (cel putin in sect 4)
poparlan a scris:

primaria de sector are metodologia (cel putin in sect 4)

Daca parcarea este privata inseamna ca nu tine de domeniul public ,respectiv nu primaria dispune atribuirea locurilor de parcare ,ci dezvoltatorul sau proprietarul terenului cu destinatia de parcare auto

Multumesc ptr raspuns, stiu si eu ca primaria are metodologia, dar metodologia este elaborata ptr aplicarea legislatiei, iar eu am cerut ajutorul dvs in acest sens, de a-mi indica legislatia, daca se poate !
Astept , in continuare, multumesc anticipat! :-/
Gasiti informatii pe pagina primariei. Cititi un exemplu pe lincul urmator
[ link extern ] /
multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Stergatoare ridicate pentru parcare pe loc marcat cu albastru mariustz mariustz Buna ziua, In fata unor institutii s-au marcat parcarile cu albastru. Am lasat masina parcata pe un loc cu albastru si m-am trezit cu stergatoarele ... (vezi toată discuția)
Legea parcarilor eu_1969 eu_1969 Am contract ptr. un loc de parcare. Am fost sa platesc ptr. anul 2015 si au spus ca trebuie sa fac ITP,dupa care pot plati.Pana in 2014, am avut ITP. Acum ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare - plangere contraventionala cerchiaionut cerchiaionut Buna ziua, Pe data de 04.12.2010 am parcat masina in cartierul ANL Brancusi, sector 6, Bucuresti pe un loc marcat doar cu cifra 20. Fiind in vizita de 1 ... (vezi toată discuția)