avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legea parcarilor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legea parcarilor

Am contract ptr. un loc de parcare. Am fost sa platesc ptr. anul 2015 si au spus ca trebuie sa fac ITP,dupa care pot plati.Pana in 2014, am avut ITP. Acum vrem sa plecam din tara, nu va circula nimeni cu masina. Care este acea lege ,care ma obliga sa fac ITP, ca sa reinoiesc contractul de parcare? Astept un raspuns de la dv. MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:35, 12 Ianuarie 2015
Nu exista o lege speciala a parcarilor,dar autoritatea publica locala se foloseste de disp HG 955/2004,Legea nr.448/2006
La nivelul fiecarei autoritati publice locale se emit HCLM specifice
Pentru Bucuresti opereaza HCGMB nr 32/1994,HCGMB nr.124/2008 modificata și completata cu HCGMB nr.61/2009.
Conditia pentru a putea incheia contract de inchiriere este sa aveti domiciliul si adresa din talon la imobilul unde solicitati spatiul cu destinatia de parcare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatia parcare resedinta Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu indicarea legislatiei care reglementeaza atribuirea parcarilor de resedinta precum si drepturile si obligatiile celui ... (vezi toată discuția)
Legea parcarii de resedinta (sau despre parcarea de la bloc, in general) Catalinozaurusrex Catalinozaurusrex Buna ziua! Despre legea parcarii de unde pot afla mai multe? Separe ca \"madamele\" de la administratia financiara, parcari, salubritate, hingheri si pe ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de parcare tiniza tiniza buna seara, astazi am primit instiintarea de reziliere contract de parcare emis de ADPDU Sector 6 pe motiv ca pe amplasamentul locului de parcare \\"este ... (vezi toată discuția)