avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... LEGISLATIA PARCARE RESEDINTA
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

LEGISLATIA PARCARE RESEDINTA

Buna ziua,
ma poate ajuta cineva cu indicarea legislatiei care reglementeaza atribuirea parcarilor de resedinta precum si drepturile si obligatiile celui care o dobandeste ?
multumesc frumos,
mariamarinescu2011@gmail.com
HCGMB nr.124/2008 și HCGMB nr. 61/2009 privind modificarea art.9 din HCGMB nr.124/2008 daca santeti din Bucuresti
Buna ziua! Am si eu o nelamurire legata de parcari. Pe strada parintilor mei, in blocul din fata blocului parintilor mei de curand sa mutat un locatar care detine 2 masini..nu plateste parcare sau altceva, ocupa doua parcari si isi pune tot timpul blocatoare (gen o oal cu ciment si un stalpulet vopsit cu dungi negre si albe) . Este normal asa ceva? Am parcat in una dintre parcari si mi-a ridicat stergatorul, m-a amenintat ca imi zgarie masina daca mai parchez acolo si nu las numarul. Eu stiu ca daca parcarea nu e platita si nu are abonament, e proprietate publica de stat, primul sosit primul servit...ma insel?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergatoare ridicate pentru parcare pe loc marcat cu albastru mariustz mariustz Buna ziua, In fata unor institutii s-au marcat parcarile cu albastru. Am lasat masina parcata pe un loc cu albastru si m-am trezit cu stergatoarele ... (vezi toată discuția)
Legea parcarilor eu_1969 eu_1969 Am contract ptr. un loc de parcare. Am fost sa platesc ptr. anul 2015 si au spus ca trebuie sa fac ITP,dupa care pot plati.Pana in 2014, am avut ITP. Acum ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare - plangere contraventionala cerchiaionut cerchiaionut Buna ziua, Pe data de 04.12.2010 am parcat masina in cartierul ANL Brancusi, sector 6, Bucuresti pe un loc marcat doar cu cifra 20. Fiind in vizita de 1 ... (vezi toată discuția)