avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata contributia de sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata contributia de sanatate

va rog daca m-a puteti ajuta cu o intrebare:fata mea a platit contributia de sanatate in tara pina la data cind a plecat din tara.actualmente este angajata la o firma din belgia unde i se retine si contributia de sanatate.Intrebarea mea este daca ar trebui sa trimita de acolo din belgia o adeverinta cum ca i se retine acolo contributia de sanatate la casa de sanatate de la noi din tara .Multunesc mult pentru raspunsul d-voastra si pentru ca v-ati facut timp si pentru mine!O zi buna si inca o data multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:16, 6 Iulie 2016
Da, trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se plateste la sanatate daca nu ai decizia de la finante? Popu Popu Nu am primit inca decizia de la finante, ca urmare astia de la sanatate m-au scos din sistem, doctorul de familie a spus ca nu poate sa-mi dea trimtere la ... (vezi toată discuția)
Plata cas nelu_nedi nelu_nedi am si eu nevoie de o lamurire... Am o firma cu 2 angajati ,unul dintre ei mi-a adus luna aceasta concediu medical cod 08 eu ca firma trebui s-ai platesc ... (vezi toată discuția)
Termenul de plata a concediului medical olymariana olymariana buna ziua am o problema cu firma la care lucrez si va rog daca puteti sa-mi dati un sfat .sint angajata cu contract de munca la aceasta firma din ianuarie ... (vezi toată discuția)