avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reintrare concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reintrare concediu crestere copil

buna ziua,va solicit un raspuns ptr urmatoarea problema....daca am contract perioada determinata,pana in septembrie,pot reintra in concediu crestere copil? adica angajatorul este obligat sa mi prelungeasca contractul de munca? este perioada de proba cu posibilitatea de prelungire,fie a perioadei de proba fie a contractului pe perioada nedeterminata,cel putin asa mi au zis la angajare :)
multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:34, 7 Iulie 2016
Angajatorul nu este obligat sa va prelungeasca durata c.i.m., indiferent daca intrati sau nu in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacã am avut contract de muncã pe perioadã nedeterminatã iar acum mã voi angaja pe perioadã determinatã voi beneficia de indemnizaþie pentru ccc? Cristina293 Cristina293 Buna ziua, doresc sa va adresez urmatoarea intrebare: daca am avut contract de munca la o firma pe perioada nedeterminata, am lucrat 8 luni si urmeaza sa ma ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract perioada determinata AnGe121 AnGe121 Contract individual de munca pe perioada determinata, activ inca 2 luni.. Suspendare pentru concediu crestere copil pana la 2 ani.. Cum se procedeaza? Se ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca cristtina_r cristtina_r Buna ziua, m-am angajat printr-un interviu intr-o multinationala in baza unui contract de munca pe perioada determinata de 3 luni urmand a se prelungi pe 6 ... (vezi toată discuția)