avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarire Judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarire Judecatoreasca

Buna ziua , doresc un raspuns din partea D.voastra la o intrebare..

Cit timp dureaza dupa pronuntarea unei Hotarari Judecatoresti sa ne putem lua acel Document Hotarit- Definitiv.

Cu respect :)
Cel mai recent răspuns: laurini , utilizator 01:02, 17 Iulie 2016
Redactarea poate dura și 1 an sau mai mult.
Depinde...
Se poate si în 30 de zile.
Dacă ați avut avocat vorbiți cu el sa vedeți cum va înțelegeți.
Termenul legal este de 30 de zile de la pronuntare. Puteti depune cerere de urgentare a redactarii hotararii.
Presupun ca deja Judecatorii sint plecati in Vacanta....deci voi avea mult de asteptat aceea Hotarire....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp se comunica hotararea catre parti ? mentionez ca ... Bran Alexandru Bran Alexandru Care este durata comunicarii unei hotarari judecatoresti prin posta ? Hotararea a fost data pe data de 19.10.2022 si momentan nu s-a comunicat nimic. (vezi toată discuția)
Ln cat timp se redacteaza o hotarare marystanga marystanga Buna seara a-ti putea va rog sa-mi spuneti cat dureaza redactarea unei hotarari judecatoresti?Hotararea a fost data de 3 luni dar nici acum nu s-a redactat. Am ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca dupa un proces cu tranzactie profagabi profagabi buna ziua. Va rog sa imi spuneti in cat timp dupa ultimul termen se emite o hotarare judecatoreasca. De asemena, doresc sa aflu daca aceasta hotarare vine ... (vezi toată discuția)