avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... REZILIEREA unui Contract vodafone
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

REZILIEREA unui Contract vodafone

Cum se poate rezilia (renunta la un nr de telefon) inainte de a se incheia perioada contractului....se poate legal???
Ultima modificare: Vineri, 15 Iulie 2016
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: KiralyOtto , utilizator 21:40, 25 Iulie 2016
Se poate! Daca este achitat in avans numarul de luni ramase fara TVA.
Ganditi-va ca, acel contract este ca si un contract intocmit la banca pentru un credit pe 5 ani.
Dupa 1 an daca va-ti plictisit de credit, fara sa il achitati integral NU se poate rezilia contractul. Am dreptate?

Este un contract, daca comerciantul sau operatorul accepta reziliarea fara nici o suma atunci inseamna ca, nu vrea sa se COMPLICE ca daca ar vrea cu siguranta ar putea!
In plus de asta, daca a fost primit/cumparat un telefon la acel abonament, acel produs a fost folosit. Compania nu vinde produse second!
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am luat plasa? balanjulia balanjulia Am incheiat un contract cu Romtelecom pt. internet. Am fost obligata sa inchei si pt. telefon fix, pe care nu folosesc deloc. Am sunat la ei, si am cerut sa nu ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila axw axw Buna ziua, Din motive personale as vrea sa renunt la un abonament Orange dar stiu ca se cere taxa de reziliere adica sa platesc abonamentul pe lunile ramase ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila daniel12 daniel12 am un abonament la [EDITAT] si as vrea sa renunt la el in baza legi care tocmai sa dat am sunat la dansi si miau zis ca trebuie sa platesc suma de 150 euro ca ... (vezi toată discuția)