avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... reziliere contract medicina privata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

reziliere contract medicina privata

Buna ziua. Am un prieten care se afla in urmatoarea situatie. Vineri a semnat un contract cu o retea privata de sanatate pentru un abonament oferit mamei lui. Necitind sa vada exact ce inseamna cele 4 analize anuale gratuite a aflat dupa o vizita la cardiologie efectuata luni ca a trebuit sa plateasca 70% din pretul ei. Nemultumit fiind de acest fapt i-a sunat marti ca vrea sa renunte la contract. Si de aici incepe partea interesanta. La telefon i-au zis ca nu poate renuntata la contract ca e semnat pe 1 an de zile si ca daca renunta trebuie sa le dea aproximativ 500 lei altfel ii trimit recuperatorii pe cap.
Intrebarea mea ar fi de ce nu s-ar putea renunta la un contract (mai ales ca s-a dat o lege pe tema asta acum cativa ani tocmai pentru a nu mai permite astfel de abuzuri) atat timp cat el nu le-a cauzat nici o pierdere. Nu a beneficiat de gratuitati sau mai stiu eu ce incat sa se impuna taxarea pe toata perioada ramasa.
Daca ma puteti indruma catre ce legi ar putea fi folosite aici ar fi perfect.
Va multumesc.

PS: imi cer scuze daca nu l-am pus in categoria care trebuie si rog un moderator sa il mute in categoria aferenta daca este cazul
Ultima modificare: Joi, 7 Iulie 2016
gungrave, utilizator
Cel mai recent răspuns: gungrave , utilizator 10:46, 7 Iulie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tableta gratuita pentru client fidel, crestere abuziva a costului de abonament raulblaga raulblaga Buna ziua , Am o problema cu orange , luna trecuta am fost la orange si mi s-a spus ca am o tableta gratuita fiind client fidel , mi s-a spus ca o sa mi se ... (vezi toată discuția)
Scamming / inducere in eroare advsys advsys Situatia este urmatoarea ... cu aproximativ un an in urma, am primit un formular de la o firma X din Bratislava - Slovacia, care sub pretextul unui ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom contact_blue contact_blue Buna seara. Anul trecut in luna August, am fost sunat de un agent Telekom, mai exact o doamna care mi-a facut o oferta, un abonament cu un telefon. Eu avand ... (vezi toată discuția)