avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executari silite
Discuție deschisă în Executare silită

Executari silite

Buna ziua tuturor !
In procesul de executare silita prin poprire, executorul judecatoresc, la ce banci sau la cate banci transmite adresa de executare ???
(bineinteles ca trimite si la locul de munca unde debitorul/debitorii isi desfasoara activitatea)
Va multumesc anticipat pentru raspuns !
Cel mai recent răspuns: iulian56 , utilizator 11:02, 12 Iulie 2016
Executorul judecatoresc trimite adresa de infiintare a popririi la toate bancile din Romania.
Multumesc foarte mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pensie Rokvit Rokvit Pensia o primesc in cont la BRD Group Société Generale în România,și este virată de Ministerul de Interne. Nu locuiesc în România și nu am niciun bun ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea popririi de catre banca !!! davidescucostel davidescucostel Buna ziua Am castigat un proces cu o firma ( unde am lucrat ) si am obtinut hotarare definitiva si irevocabila prin care firma respectiva avea obligatia sa-mi ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu executor judecatoresc anamaria81 anamaria81 Buna ziua, Am avut la societate o poprire pe salariu, poprire infiintata de un executor judecatoresc. Salariatul a incetat contractul de munca si am ... (vezi toată discuția)