avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... casa din chirpici fara acte
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

casa din chirpici fara acte

buna ziua as dori sa cumpar un teren cu o casa din chirpici de prin 2000 construita dar fara acte si as dori sa stiu daca pot sa o intabulez si sa obtin acte pe ea deoarece nu are curent electric si vreau sa trag curent in ea
Cel mai recent răspuns: DanielaMocanu83 , utilizator 13:37, 7 Iulie 2016
In situatia in care imobilul este construit legal, adica are autorizatie de construire, la finalizarea acestuia s-a obtinut procesul verbal de receptie la terminarea lucrarilor si a fost declarat la spit, nu va ramane decat sa faceti cadastrul casei care este urmat de intabularea acesteia in cartea funciara. In acest sens trebuie sa contactati un specialist. Daca nu aveti actele de proprietate mentionate mai sus, trebuie sa va ocupati intai de punerea in legalitate a imobilului. Nu conteaza materialul din care este construit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa camelia_b camelia_b Buna, Vreau sa stiu ce solutie exista ca atunci cand vom intabula casa construita de mine si sotul meu, pe actul de proprietate sa fim amandoi trecuti. ... (vezi toată discuția)
Intabulare/autoruizatie de constructie Marius_gxg Marius_gxg Buna ziua, Doresc si eu sa cumpar o casa cu teren prin creditul Prima Casa si am o nelamurie. Casa a fost construita in regim propriu intre 2006 si 2009 ... (vezi toată discuția)
Pot uza de art 2 din legea 50/1991 pentru amenajarea unei camere in pod? MihaiBarbu MihaiBarbu Bună ziua, Doresc să amenajez o cameră în podul casei, cu o suprafaţă de nu mai mult de 20% din suprafaţa totală a casei. Ca să o acopăr se va ... (vezi toată discuția)