avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... expirare buletin de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

expirare buletin de identitate

daca posesorul actului de identitate expirat locuieste intr-o tara straina si nu se poate deplasa in tara din cauza serviciului , uim poate sa-si reinoiasca actul de identitate.Este casatorit si are proprietate in alta tara. Este cetatean roman nu are alta cetatenie
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:59, 11 Iulie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Daca tot are proprietate in alta tara sa isi faca la ambasada un pasaport CRDS si scapa de obligativitatea buletinului. Se foloseste la fel de bine si de pasaportul de cetatean roman cu domiciliul in strainatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla cetatenie minor 14 ani Gogolino Gogolino Buna seara.Poate cineva sa ma lamureasca intr-o problema ? Eu sunt romanca ,casatorita cu un italian si am un baiat care a implinit 14 ani in februaie. I-am ... (vezi toată discuția)
Se poate casatorie de doua ori cu aceasi persoana? Kys13 Kys13 Am dubla cetatenie si domiciliu in Chile. M-am maritat cu un Venezuelean. Demersul pentru a inregistra casatoria in Romania e atat de complicat, ambasada din ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate expirata!!! andinaa andinaa Fiindca buletinul meu urmeaza sa expire am mers la evidenta populatiei sa vad ce acte sunt necesare pentru eliberarea noului buletin si am aflat cu stupoare ca ... (vezi toată discuția)