avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Taxare inversa
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Taxare inversa

Suntem o societate de transport local; uleiul uzat rezultat de la schimbul de ulei il vindem unor firme.Va rog spuneti-mi factura pe care o emit la vanzarea uleiului uzat poate avea mentiunea taxare inversa? Uleiul uzat intra in categoria produselor cu taxare inversa?
Cel mai recent răspuns: Cristina Mateescu , Consultant fiscal 13:36, 8 Iulie 2016
conform art.331 din codul fiscal , uleiul uzat nu intra in categoria produselor cu taxare inversa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as vrea sa intreb ce cod caen trebuie pentru comercializarea ... Adiamo Adiamo Buna ziua, as vrea sa intreb ce cod caen trebuie pentru comercializarea peleților brichetelor,lemnului de foc si de constructi, precum si achizitia de camion ... (vezi toată discuția)
Taxare inversa la cumpararea unui apartament. Stadva Stadva Buna seara ! Intentionez sa cumpar un apartament . Azi am primit un draft de antecontract de la dezvoltator in care se mentioneaza ca imobilului ii sunt ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Buna dimineata! Societatea doreste sa vanda un teren dobandit de la o persoana fizica in anul 2008. Cum facturam avand in vedere ca in certificatul de ... (vezi toată discuția)