avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare buletin fara acordul exsotului care ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare buletin fara acordul exsotului care figureaza in actul de cumparare al apartamentului

Anul viitor trebuie sa imi schimb buletinul ,sunt divortata si nu am facut partaj iar in contractul de cumparare al apartamentului cumparat in comun cu exsotul figureaza doar el.In acest caz el trebuie sa se prezinte cu mine pt a imi da acordul de locuire in apartament dar lucreaza in strainatate si nu vrea sa vina.Cum se poate solutiona?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:47, 11 Iulie 2016
desi sunteti divortata ,daca nu ati facut partaj, apartamentul este bun comun.
chiar daca nu sunteti trecuta pe act ,in act scrie daca sotul e casatorit sau nu ,deci e bun comun,deci sunteti copropiestara apartamentului.
prin urmare nu aveti nevoie de acordul sotului pt a va schimba buletinul.
Daca ati dobandit un bun pe parcursul casatoriei nu inteleg de ce nu sunteti trecuta in contract? Solicitati notarului sa va rectifice actul de proprietate si sa figurati si dvs .De ce sa trebuiasca sa apelati la sot cand va revin 1/2 parte de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin aura19731991 aura19731991 buna ziua.am terminat divortul si trebuie sa schimb buletinul.contractul casei il am .in contractul casei titular e fostul meu sot.in hotarirea de divort scrie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori, daca se poate sa ma ajutati, va rog, cu raspunsul ... alexutzam alexutzam Buna ziua! As dori, daca se poate sa ma ajutati, va rog, cu raspunsul la urmatoarea intrebare: sunt separata in prezent de sot, urmand sa facem divortul la ... (vezi toată discuția)
Partaj in caz de divort ysa1976 ysa1976 Buna ziua! Intrebarea mea este urmatoarea.;In timpul casatoriei am mostenit ca unic copil de la tatal meu,care a decedat o cota parte dintr-un apartament,iar ... (vezi toată discuția)