avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Recalculare indemnizatie pt mamicile care sunt deja in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Recalculare indemnizatie pt mamicile care sunt deja in CCC pana la 2 ani?

Buna ziua, v-as ruga sa imi raspundeti la o intrebare...(referitor la cuantumul indemnizatiei pt cresterea copilului al 2-lea)...:
- primul copil nascut la: 11.10.2013( in data de 11.10.2015 a facut 2 ani)
- al doilea copil nascut la data de 29.10.2015
Eu la data de 11.09.2015 tb sa ma intorc la serviciu, dar fiind insarcinata am intrat in prenatal de la aceasta data pana la data nasterii(29.10.2015), apoi din nou in concediu de crestere copil.
Indemnizatia pt cresterea copilului al doilea este 85% din prima indemnizatie.....(asa mi s-a calculat).
Nu mai stiu ce sa inteleg cu noua lege....cica s-ar da aceeasi indemnizatie ca si la primul, sau 85% din veniturile realizate anterior nasterii primului copil?
oare sa fie asa?daca e asa, se calculeaza din oficiu sau tb sa depun ceva acte?va multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Vineri, 8 Iulie 2016
NicoletaMarcela, utilizator

Alte discuții în legătură

indemnizatie copil, cic din nou... ileanageo ileanageo Cred ca deschid al 10 lea subiect pe tema asta, dar sper ca nu va fi ignorat... Ma aflu in CIC din 2 septembrie 2007 pana pe 1 septembrie 2009 si ... (vezi toată discuția)
Diferenta concediu prenatal/lauzie si cic Ioana Ivan Ioana Ivan Buna ziua, Daca pana la nastere nu imi iau concediu prenatal, ci doar concediul de odihna la care am dreptul pe anul in curs (o luna inainte de nastere) , ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere al doilea copil ardnaxela ardnaxela Buna ziua, Am o mare problema .Sunt insarcinata cu al doilea copil si voi naste la aprox. o luna dupa incheierea concediului de crestere a primului ... (vezi toată discuția)