avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces-verbal control de fond la institutie publica
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces-verbal control de fond la institutie publica

Buna ziua!

sunt angajata intr-o institutie publica , si ulterior retragerii atributiilor de manager de zona, am solicitat control de fond , in vederea predarii corespunzatoare. Controlul de fond a avut loc, s-a incheiat un Proces -Verbal pe care insa nu am fost solicitata sa il semnez,insa a fost transmis la Aparatul Central cu o foarte mare strictete, prin curierat , desi nu era document secret. In procedura operationala, se stipuleaza la un articol , referitor la PROCESUL -VERBAL ,, in PV se inscriu obligatoriu, urmatoarele date si informatii.....semnaturile persoanelor care efectueaza controlul si conducerea structurii functionale /unitatii teritoriale verificate , si a altor persoane din cadrul acesteia , daca este cazul,,, Mentionez ca intreg controlul a avut ca si perioada destinata controlului o perioada de 6 luni de zile , in care am asigurat conducerea institutiei judetene.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: smari , utilizator 20:34, 9 Iulie 2016
Conform Legii nr. 544 din 2001 privind liberul acces la informațiile de interes public adresați-vă conducerii instituției - aparatului central, după următorul model (MODEL SOLICITARE Legea 544/2001):

Denumirea autorității sau instituției publice
Adresa:
Data:

Stimate domnule/Stimată doamnă
Subsemnatul_, domiciliat în_, CNP _, telefon de contact _, încadrat la _, în funcție _, prin prezenta formulez o cerere conform Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, prin care doresc să-mi fie aduse la cunoștință nota de control al organului _ din data de _ , deoarece urmare a sesizării mele s-a efectuat un control de fond în perioada__, în _(unde s-a efectuat), în vederea predării corespunzătoare a _(ce s-a predat).
Cu ocazia încheierii procesului verbal nu s-au respectat prevederile articolului _ din procedura operatională _. Mai mult, nu a fost semnat de către subsemnata și nici nu mi s-a oferit ocazia de a înscrie obiecțiunile (mențiunile) privind efectuarea controlului sau cu privire la cele menționate în procesul verbal. - este un drept al d-voastră la apărare.
În situația în care scopul controlului de fond nu face obiectul Legii nr. 544/2001, vă rog să-mi comunicați motivul. (acest aspect se înscrie dacă considerați necesar).
Doresc ca informațiile solicitate să îmi fie furnizate, în format electronic, la următoarea adresă de e-mail: /prin poștă la adresa /prin fax la numărul
Sunt dispus să plătesc taxele aferente serviciilor de copiere a documentelor solicitate (dacă se solicită copii în format scris).
Vă mulțumesc pentru solicitudine,

Data și (semnătura petentului) . Să obțineți un număr de înregistrare ori trimiteți fax sau prin poșta cu aviz de primire.

Consider că trebuia să aveți acces la conținutul procesului verbal întocmit, unde obligatoriu aveați dreptul să vă înscrieți eventualele obiecții și observații privind efectuarea controlului cât și cu privire la conținutul procesului verbal.
În situația în care există posibilitatea ca urmare a controlului să se fi descoperit fapte ilegale, aparatul central informat va trimite o notă de control pentru a sesiza organul de cercetare penală competent. Însă acest ultim aspect nu trebuie să vă încalce dreptul de a semna procesul verbal și a înscrie obiecțiile ori observațiile mai sus menționate.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Iulie 2016
Daniela Gratiela, Alte profesii
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restaurant zgomotos- cedo- incompetenta in romania veronik veronik In conditiile in care am vecin un restaurant care isi urla manelele in fiecare weekend ( a se intelege vineri, sambata si duminica) si uneori si in timpul ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice noaptea - cum convingi pe cei care trebuie sa aplice legea sa o aplice ContSters320820 ContSters320820 Buna ziua ieri seara am experimentat in mod neplacut cum se aplica aceasta lege in Voluntari unde locuiesc. A fost o petrecere in curte cu taraf de ... (vezi toată discuția)
Cum sa-ti faci dreptate, cu legi existente, dar cu nepasare din partea statului veronik veronik Buna ziua, de ce anume as avea nevoie pentru a da in judecata un restaurant care face galagie in fiecare week-end ? Avem vreun caz similar in Ro? Se pare ... (vezi toată discuția)