Buna ziua!
Va rog sa ma lamuriti si pe mine in situatia urmatoare:
Am gasit un telefon mobil pe malul unui rau pe la orele 20,30.Ulterior am aflat ca ar fi al unui copil care nu mi-a inspirat incredere c-ar fi al sau desi am parcurs vreo 200m plansetul sau care semana cu un scancet nu m-a convins..A venit maica-sa care m-a porcait groaznic folosind cele mai vulgare expresii si n-am cedat, la scurt timp dupa plecarea doamnei , a aparut sectoristul, 21,00- 21,30, care mi-a zis sa-i predau telefonul, am raspuns ca nu-l dau momentan si ca-l voi preda maine la postul de politie, cand voi aduce si plangerea prin care doamna m-a calomniat vulgar.Sectoristul mi-a dat o citatie pt a doua zi in calitate de faptuitor. A doua zi merg la post, si astept cam mult, deoarece, era inauntru minorul mama sa si varul sau, minor, care au fost audiati, indrumati, cercetati... nu stiu exact, dar banuiesc ca au fost ajutati de politist sa faca plangerea, tinand cont ca eu seara i-am stirbit orgoliul prin refuzarea de a-i inmana telefonul. Prin urmare, dupa vreo 2 saptamani sunt instiintata ca sunt sub urmarire penala la Parchet conform Articolelor:.97; 208/209; 70 alin.4, p.e;10p.1si 228 /3, indice 1din Codul de procedura penala. Deci cu alte cuvinte sunt invinuita de furt calificat din cele spuse de politist. Am mai dat o declaratie cu privire la cum au decurs lucrurile, pe care a scris-o politistul pe un formular special si mi-a comunicat ca nu am voie sa parasesc localitatea timp de 3 zile .
Ce ma sfatuiti sa fac ? Multumesc din suflet.O zi buna!
Cel mai recent răspuns:
andymaurul , utilizator
21:43, 18 August 2009