avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Anulare rezervare hotel
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Anulare rezervare hotel

La condiții,pe site-ul hotelului scrie ca se înapoiază toată suma dacă anularea e făcuta cu 15 zile înainte.Dar acest lucru e imposibil pentru ca eu am rezervat în data de 8.07 pentru perioada 21-24.07. Deci mai erau 13 zile ramase.De ieri de când am rezervat am sunat și au spus sa trimit un email in care relatez ce s-a întâmplat și ei îl vor trimite managerului. Am trimis mai multe email-uri ,dar nu am primit nici un răspuns.
Cel mai recent răspuns: Daniela Gratiela , Alte profesii 18:02, 9 Iulie 2016
Practic ar trebui sa va penalizeze dar nu cred ca va va da în judecata.

Așteptați sa vedeți ce zic și nu va stresați ca nu cred ca va dau în judecata.
În situația în care nu ați încheiat un CONTRACT DE COMERCIALIZARE A PACHETELOR DE SERVICII TURISTICE (deși era preferabil), faceți un ,,print screen '' (o poză a ecranului) cu imaginea site-ului din care să rezulte condițiile impuse, încercați un dialog telefonic pe care să-l înregistrați (ca dovadă), apoi avertizații prin fax ori email că veți sesiza O.P.C.-ul, dacă considerați că aveți dreptate.
Totuși, încercați rezolvarea pe cale amiabilă, pentru a vă bucura de concediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descarcare pagina anunturi internet TANASENASTASA TANASENASTASA cum pot descarca o pagina cu anunturi de pe un sit imobiliare si sa-l pot trimite prin email la o persoana?e vorba de niste anunturi imobiliare cu preturi ... (vezi toată discuția)
Probleme transport cu dhl din china laurcrv laurcrv Salut, am comandat din China o pereche de adidasi prin agentul de curierat Superbuy si am declarat valoare 16$, ieri am primit mesaj de la DHL sa trimit CNPul ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans vacanta adela88 adela88 Buna ziua, Am o problema: in luna februarie am rezervat o vacanta printr-o mare agentie de turism romaneasca. Am platit 2000 de lei avans prin plata ... (vezi toată discuția)