avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... postbank germany
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

postbank germany

buna ziua am pierdut nr de cont bancar din germania si vreau sa stiu daca pot scoate bani de la vreo banca din romania actele ereau la postbank germania pot scoate de la banka din romania bani de la ghiseu?
Ca sa scoateți banii trebuie transferați la banca respectiva dacă banca din Germania nu are banca în România.
dar nu pot scoate bani la banca din romania daca am cont la bank in gemania am cont la post bank germania pot scoate bani din romania...
Buna ziua am cont deschis în Germania deschis la Postbank am venit în România dar nu pot scoate bani de pe card de ce

Bună ziua am si eu o mare rugaminte la dumniavoastra daca a-ți putea sa ma ajutat cu cardu nu pot sa scot bani de pe iel din românia
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Ca sa scoateți banii trebuie transferați la banca respectiva dacă banca din Germania nu are banca în România.

Adică la banca din romania la BERE DE SAU BCR TREBE SA FAC TRANSFER

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Alte discuții în legătură

Probleme card maestro deutsche bank iuliancico iuliancico Buna ziua Am un card maestro de la deutsche bank pe care primesc salarul in germania. Acum sunt in romania, banii au fost virati dar eu nu pot sa scot nici ... (vezi toată discuția)
Transfer bani postbank Ana1995lepadatu Ana1995lepadatu Buna ziua! Mi a transferat cineva de la POSTBANK Germania pe 13.04, 700 euro in contul meu BCR, însă nu au intrat în cont.. de la banca i au spus că ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in anul2021 am fost la nn sa scot banutii tatălui ... Larisa0206 Larisa0206 Buna ziua! In anul2021 am fost la NN sa scot banuti tatălui meu care a decedat din pensia privată pilon 2 , doar ca atunci au fost transferați in contul de ... (vezi toată discuția)